menu

вторник, 7 март 2017 г.

Лангиди / Панкейк /


Продукти:

2 яйца
1 пакетче ванилова захар
1/2 пакетче бакпулвер
2 с.л. захар
щипка сол
250 мл. прясно мляко
220 гр. башно
1 с.л. олио

Приготвяне:

В съд смесете всички продукти и разбийте с миксер или бъркалка, само колкото да се съединят продуктите.
Загрейте на средна температура, тефлонов тиган.
Сипвайте по 1 с.л. в тигана, като леко с лъжицата оформяте кръг, или в пластмасово шише от кетчуп. Печете от двете страни.
Ако тигана лепи мажете леко, с олио.

Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/



























2 коментара:

  1. Мария Генкова12 март 2017 г. в 8:48

    Много бързи и сполучливи като всичко, което съм правила по Ваши рецепти!Чудесно ги допълни чаша мляко с Нескафе и мед :).

    ОтговорИзтриване

Zu-zu погачице