menu
неделя, 30 април 2017 г.
Чийзкейк Орео
Продукти за основа:
250 гр. бисквити Орео
80 гр. масло
Продукти за крем:
350 крема сирене / натурално/
50 гр. пудра захар
кората на един лимон
1 пакетче желатин / 10 гр. / + 5 с.л. студена вода
200 гр. сладкарска сметана на стайна температура
200 гр. бял шоколад
100 гр. бисквити Орео
Приготвяне:
В смлени или натрошени, на ситно бисквити Орео добавете, разтопено масло. Разбъркайте и получената смес сипете, във форма за торта с падащи стени 20 см. Притиснете по дъното, за да оформите основата на кейка. Оставете в хладилник.
Смесете желатин с вода.
Разбийте крема сирене с пудра захар и лимонова кора.
Разтопете бял шоколад.
Разтопете желатина /не трябва да завира /.
В течната сметана добавете разтопеният желатин и разтопеният бял шоколад. Разбъркайте.
Получената смес сипете в крема сиренето и разбъркайте. Добавете Орео бисквити, който предварително сте нарязали. Полученият крем сипете върху основата с бисквити и масло. Оставете няколко часа в хладилник. Декорирайте по ваш вкус.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 18/02/2016 - 0 Comments
- 08/06/2015 - 0 Comments
- 02/10/2015 - 0 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар