menu
!doctype>
сряда, 27 септември 2017 г.
Сочен шоколадов сладкиш с бира
Топло препоръчвам!
Продукти:
4 яйца
250 гр. захар
220 гр. масло на стайна температура
70 гр. какао
400 мл. бира
400 гр. брашно
1 ч.л. бакпулвер / равна /
1 ч.л. сода бикарбонат /равна /
100 гр. черен шоколад или шоколад по ваш вкус
Още:
200 гр. черен шоколад + 2 с.л. олио
Приготвяне:
Включете фурната на 180 градуса.
Разбийте масло на стайна температура със захар. Добавете яйцата, едно по едно. В отделен съд, разбийте пресято какао с бира до съединяване на продуктите. Добавете какаовата смес към разбитото масло. Добавете и смесено брашно със сода бикарбонат и бакпулвер, ситно нарязан шоколад. Получената смес сипете в тава 25-35 см., с хартия. Печете в загряна фурна около 30 мин. или до готовност. Охладения сладкиш, обърнете върху поднос и залейте с разтопен шоколад.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Извор Кулинарика
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Прекрасен сладкиш ! Изпробвахме рецептата ! Благодаря ти Ваня !
ОтговорИзтриванеСтрахотна рецепта! Мисля, да я пробвам още днес.
ОтговорИзтриванеМного сполучлив.
ОтговорИзтриванеСтрахотен десерт
ОтговорИзтриване