menu
сряда, 1 ноември 2017 г.
Портокалов сладкиш
Продукти:
3 яйца
250 гр. захар
1 пакетче ванилова захар
100 гр. разтопено масло
250 гр. брашно
1 пакетче бакпулвер
3 портокала / средно големи /
Още:
Пудра захар за поръсване
Приготвяне:
Включете фурната на 180 градуса.
Обелете портокалите и пасирайте.
Разбийте яйца със захар и ванилова захар, до побеляване. Добавете разтопено масло, смесено брашно с бакпулвер и пасираните портокали. След всяко добавяне разбърквайте. Получената смес, сипете в съд 24 или 26 см, намазан с масло и посипан с брашно. Печете в загряна фурна, до готовност. Охладеният сладкиш, посипете с пудра захар.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
19/11/2014 - 1 Comments
20/02/2019 - 0 Comments
12/11/2015 - 1 Comments
На колко градуса се пече?
ОтговорИзтриванеНа 180 градуса.
Изтриване