menu

петък, 2 февруари 2018 г.

Сладкиш с орехи и крем






Продукти:

5 яйца
250 гр. захар
1 пакетче ванилова захар
120 мл. олио
280 гр.брашно
1 пакетче бакпулвер
100 гр. смлени орехи / лешници /

Още:

500 гр. крема сирене / натурално /
2 яйца
80 гр. пудра захар
1 пакетче ванилова захар
1 пакетче ванилов пудинг / 40 гр. /

пудра захар за поръсване

Приготвяне:

Разбийте яйца със захар и ванилова захар, до побеляване. Добавете олио, смесено брашно с бакпулвер и смлени орехи. След всяко добавяне, разбърквате с миксер. Получената смес сипете в тава 32-22 см., намазана с олио и посипана с брашно. В съд смесете крема сирене, яйца, пудра захар, ванилова захар и пудинг. Разбъркайте с миксер до съединяване на продуктите. Прехвърлете крема в пош с кръгла приставка. Шприцовате крема върху кексовата смес, като правите ивици, една от друга 3 см., на кръст. Печете в загряна фурна на 180 градуса, около 40 мин. Охладеният сладкиш, посипете с пудра захар.

Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/

























извор:http://backrezeptefurihrekuche.blogspot.co.at/2016/04/steppdecken-kuchen.html
Vanya_Djordjevich

3 коментара:

Zu-zu погачице