menu
сряда, 21 февруари 2018 г.
Сладкиш с кондензирано мляко
Продукти:
4 яйца
1 консерва кондензирано мляко / 390 гр. /
180 гр. брашно
1/2 пакетче бакпулвер
50 гр. разтопено масло
Още:
пудра захар за поръсване
Приготвяне:
Включете фурната на 180 градуса.
Разбийте яйца, добавете кондензирано мляко, смесено брашно с бакпулвер и накрая разтопено масло. След всяко добавяне,разбърквайте. Получената смес сипете в тава 26 см., на дъното с хартия и стени намазани с олио и посипани с брашно. Върху сместа, може да наредите плодове или в моя случай течен шоколад. Печете в загряна фурна, около 40 мин. Охладете сладкиша и поръсете с пудра захар.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
извор:https://www.coolinarika.com/

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
12/10/2014 - 2 Comments
08/01/2016 - 15 Comments
11/09/2015 - 2 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар