menu
неделя, 10 февруари 2019 г.
Бисквити с шоколад и кондензирано мляко
Продукти:
250 гр. меко масло
50 гр. захар
200 гр. кондензирано мляко
250 гр. шоколад
350 гр. брашно
Приготвяне:
Включете фурната на 180 градуса.
Разбийте меко масло със захар, до побеляване. Добавете кондензирано мляко, ситно нарязан шоколад. След всяко добавяне, разбъркайте. Към получената смес, добавете брашно и замесете меко тесто. Оформете топчета, по 35 гр. Редете в тавата на фурната, с хартия, като оставяте разстояние едно от друго. Всяко топче притискате, с дъното на чаша / чаша с широко дъно /, като преди всяко притискане, топите дъното на чашата в брашно. Печете в загряна фурна, около 8 мин.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
22/01/2017 - 1 Comments
30/05/2020 - 3 Comments
28/11/2021 - 1 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар