menu
събота, 16 февруари 2019 г.
Бонбони с кокос
Необходимите продукти и начинът на приготвяне ще намерите в електронната книга
"Сладка Коледа, с 25 подбрани рецепти"
Продукти:
250 гр. крема сирене / натурално /
250 гр. маскарпоне
100 гр. пудра захар
1 пакетче ванилова захар
120 гр. кокосови стърготини
Още:
300 гр. шоколад + 6 с.л. олио
кокосови стърготини за декорация
Приготвяне:
Смесете маскарпоне, крема сирене, пудра захар и ванилова захар. Към получената смес добавете кокосови стърготини и оформете малки топчета / или по ваш вкус /. Редете върху дъска, увита в стреч фолио. Оставете в хладилник, 30 мин. През това време, разтопете шоколад с олио, на бавен огън. Прехвърлете в малка купичка и оставете настрани.
Всяко топче, топете в разтопеният шоколад. Леко изцеждате и редите отново върху друга дъска със стреч фолио. Всяко поръсвате с кокосови стърготини. Оставете във фризера за 30 мин. Прехвърлете върху поднос и сервирайте.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
27/08/2015 - 8 Comments
13/06/2015 - 3 Comments
28/08/2016 - 6 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар