menu
събота, 23 май 2020 г.
Салата с червен боб
Продукти:
250 г сварен червен боб или от консерва
150 г царевица от консерва
1/2 глава червен лук
1 млад лук
7-8 бр Чери домати
1 червена чушка
Магданоз
Сол
Чер пипер
Зехтин
Балсамов оцет
100 г сирене
Приготвяне:
В купа смесете червена чушка нарязана на дребно, лук и млад лук нарязани на дребно, чери доматите на половин, царевица, червен боб, ситно нарязан магданоз. Направете смес от зехтин, балсамов оцет, сол и прясно смлян черен пипер. Залейте салата и я объркайте. Добавете сирене нарязано на кубчета и отново разбъркайте. Серверайте.
Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"
Mожете да се свържете с мен на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
15/04/2019 - 1 Comments
19/11/2014 - 0 Comments
15/12/2015 - 0 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар