menu

неделя, 3 май 2020 г.

Картофи със сметана и колбас


Продукти:

Замразени картофи 
Колбас  / бекон,  шунка, кнабаноси..../
Сметана за готвене 
Моцарела или кашкавал 
Сол
Чер пипер 
Къри

Приготвяне:

Използвала съм съдове за еднократна употреба. Във всеки се слага по-малко замразени картофи, колбас и се залива със сметана. Поръсва  се със сол,  чер пипер и къри. От горе се нарежда моцарела или посипва с кашкавал. Покрива се и се пече в загряна фурна на 250 градуса,  около 40 мин. При мен температурата е силна,  заради съдовете. Ако печете в тава и покриете с фолио,  печете на 200-220 градуса , около 30-40 мин. 
Може да използвате и гювечета. 

Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"

Mожете да се свържете с мен на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com










Vanya_Djordjevich_signature

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Zu-zu погачице