menu
неделя, 3 май 2020 г.
Картофи със сметана и колбас
Продукти:
Замразени картофи
Колбас / бекон, шунка, кнабаноси..../
Сметана за готвене
Моцарела или кашкавал
Сол
Чер пипер
Къри
Приготвяне:
Използвала съм съдове за еднократна употреба. Във всеки се слага по-малко замразени картофи, колбас и се залива със сметана. Поръсва се със сол, чер пипер и къри. От горе се нарежда моцарела или посипва с кашкавал. Покрива се и се пече в загряна фурна на 250 градуса, около 40 мин. При мен температурата е силна, заради съдовете. Ако печете в тава и покриете с фолио, печете на 200-220 градуса , около 30-40 мин.
Може да използвате и гювечета.
Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"
Mожете да се свържете с мен на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
20/01/2015 - 0 Comments
18/03/2015 - 12 Comments
22/08/2014 - 3 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар