menu
неделя, 19 юли 2020 г.
Пилаф с фиде
Продукти:
250 г ориз / Басмати в случая /
50 г фиде
5 с.л. олио
40 г масло
700 мл вода / пилешки, телешки бульон/
Сол на вкус
Приготвяне:
В съд на котлона добавете олио и фиде. Зъпържете на ниска температура с непрекъснато разбъркване, докато фидето получи хубав, кафеникав цвят. Добавете добре изимит и изцеден ориз, масло. Разбъркайте и сипете вода или бульон. Ако използвате вода , добавете и сол, но ако използвате бульон внимавайте. Похлупете и варете на бавен огън, около 15 мин, или докато не се изпари водата. Готовия пилаф, оставете 30 мин похлупен.
Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"
Mожете да се свържете с мен на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
27/10/2014 - 3 Comments
04/02/2018 - 5 Comments
30/08/2016 - 6 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар