menu
неделя, 7 февруари 2021 г.
Бухти с кефир
Продукти :
2 яйца
300 мл кефир
70 г разтопено масло
1 ч. л. сол
1 ч. л. захар
1 пакетче бакпулвер
Около 530 г брашно за меко тесто
Още :
Олио за пържене
Приготвяне :
В леко затоплен кефир добавете яйца, захар, разтопено масло и с постепенно добавяне на брашно смесено със сол и бакпулвер, се замесва много меко тесто. Оставете покрито 10 мин.
През това време загрейте олио на средна температура. От 9 възможни степени, на 7.
Разточете тесто на 1 см. Вадете кръгове с чаша и пържете, до готовност. Вадете върху кухненска хартия.
Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"
Mожете да се свържете с мен на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com
![]() |
Извор:https://m.youtube.com/watch?v=NY-Lr9KM9uE&feature=share

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
03/07/2020 - 0 Comments
10/10/2014 - 4 Comments
11/03/2022 - 0 Comments
Тъй като ми е трудно да намеря кефир, дали е възможно да го заместя с по-гъст айрян?
ОтговорИзтриване