menu
!doctype>
събота, 30 август 2014 г.
ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА НА КАНАПЕ ОТ ЛУК И ПЕЧЕНИ ЧУШКИ
продукти:
1кг.пилешки дробчета
3-4 големи глави лук
4-5 печени чушки
сол
вегета
чер пипер
магданоз
още:
олио
приготвяне:
Нарежете лука и печените чушки на ситно.Запържете ги с малко олио на бавен огън до прозрачност.Добавете сол на вкус.В друг съд на котлона запържете измитите и изцедени пилешки дробчета/махнете и жилите от тях/.Добавите сол,вегета,чер пипер.На чиния за сервиране от долу сипвате от лука с чушки,а в/у тях от изпържените дробчета.Посипете със ситно нарязан магданоз.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар