menu
понеделник, 25 август 2014 г.
ШНИЦЕЛ"НА МОМАТА МЕЧТАТА"
Продукти за 5 порции:
5 Шницела
10 парчета бекон
10 парченца кашкавал с дебелина и размер по желание
За панировката:
брашно
галета
яйца
Приготвяне:
Шницелите се измиват, подсушават и начукват, осоляват се.
При мен са по два, защото са много малки, ако парчетата месо са по-големи и едно е достатъчно.
Слага се пръчка кашкавал, завита с бекон и се завива стегнато руло като краищата се подпъхват, за да не изтече кашкавала.
Рулцата се панират по стандартния начин, но натискам, за да са стегнати и пържа на слаб огън.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 30/05/2020 - 3 Comments
- 23/03/2020 - 1 Comments
- 25/09/2016 - 5 Comments
Шницелите са трепач, Ваня!
ОтговорИзтриванеБих им сложила и маринована краставичка вътре..
Благодаря за идеята!
Да може,чудесна идея.Ще стане още по-вкусно с кисели краставички.
ИзтриванеНякаква вариация на кордон бльо. Изглежда чудесно.
ОтговорИзтриване