menu

понеделник, 25 август 2014 г.

СЛАДКИШ С ЛОКУМ



Продукти:

200гр. белтъци/6-8 белтъка/
150гр. захар
250гр.локум

Още:

брашно за овалване на локума
масло за намазване на съда за печене
брашно за съда за печене


Приготвяне:


Разбивате белтъците със захарта на пухкав сняг. Към тях добавете ситно нарязания и овалян в брашно локум. 
Сместа се сипва в намазан с масло и посипан с брашно съд. 
Печем на 160 градуса до суха клечка.






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Банички

  • Кроасан погача26/10/2019 - 1 Comments
  • БЪРЗИ КРОАСАНИ04/01/2016 - 0 Comments
  • Зимна салата с боб 18/07/2020 - 0 Comments