menu
четвъртък, 21 август 2014 г.
ОРИЗОВИ КЮФТЕНЦА
Продукти:
200 гр. ориз
100 гр. кашкавал
50 гр. топено сирене
100 гр. колбас
1 яйце
сол
вегета
чер пипер
и др.
Още:
олио за пържене
галета
Приготвяне:
Оризът се сварява и отцежда. Към него се прибавят ситно нарязан колбас, ситно нарязано топено сирене, настърган кашкавал, яйце и подправки на вкус.
Сместа се разбърква хубаво.
Формират се кюфтета. Овалват се в галета и се пържат в загряло олио.
Готовите кюфтенца се изваждат на кухненска хартия!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 04/02/2016 - 2 Comments
- 27/02/2017 - 6 Comments
- 03/10/2019 - 1 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар