menu
!doctype>
събота, 6 септември 2014 г.
СПИРАЛЕН ХЛЯБ!
Продукти:
за тестото:
500 гр.брашно
1 л. захар
1 ч.л. сол
1 мая
2 жълтъка
300 мл.прясно мляко
100 мл.олио
Още:
течен шоколад / Нутела /
Приготвяне:
..................
Сгъва се:
Реже се така:
Усуква се и рулцата се нареждат едно до друго:
Пече се на 200 градуса и докато е още топло се намазва със сладко по желание и с хартията се завива на руло, но стягам за да може хубаво да залепнат едно за друго. Оставя се в хартията докато се охлади, ала не напълно.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Благодаря за рецептата, Ваня! Много оригинално!
ОтговорИзтриване