menu
!doctype>
четвъртък, 30 октомври 2014 г.
НЕГЪР С БАНАНИ
продукти:
700мл.прясно мляко
4 пудинга ванилия
10с.л.захар
250гр.масло
200гл.смлени бисквити
200гр.кокосови стърготини
200гр.смлени орехи
100гр.шоколад
4-5 банана
още:
200гр.шоколад за глазура
приготвяне:
Сварете пудинга със захарта по-стандартния начин.В топлия пудинг добавете настърган шоколад.Разбъркайте за да се разтопи шоколада.Оставете пудинга да се охлади.
В охладения пудинг добавете масло на стайна температура,кокосовите стърготини,орехи и бисквити.
На поднос сложете половината от сместа и оформете кора 15-30см.Наредете бананите по-дължина,и покрийте с останалата смес,като оформяте леко заоблено за да получи форма на руло.Разтопете шоколад на водна баня и прилейте в/у рулото.Декорация по-желание.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
ще го пробвам изглежда ми интересно и вкусно
ОтговорИзтриване