menu
!doctype>
вторник, 20 януари 2015 г.
БИСКВИТЕНА КАРАМЕЛ МУ ТОРТА
ПРОДУКТИ:
300 ГР.ШОКОЛАДОВИ БИСКВИТИ
500 МЛ.СЛАДКА СМЕТАНА
500 ГР.МАСКАРПОНЕ
150 ГР.КАРАМЕЛ МУ БОНБОНИ
1 ПАКЕТЧЕ ЖЕЛАТИН/ЗА 1 Л.ТЕЧНОСТ/
СЛОЖЕТЕ БИСКВИТИТЕ В КЕСИЯ И ГИ НАТРОШЕТЕ С ЧУКЧЕТО ЗА ПЪРЖОЛИ.
ПОЛОВИНАТА ОТ ТЯХ СИПЕТЕ ВЪВ ФОРМА ЗА ТОРТА/26 СМ/.
В СЪД НА КОТЛОНА СЛОЖЕТЕ БОНБОНИТЕ С 2 С.Л.ВОДА.
ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ РАЗТОПЯТ НА БАВЕН ОГЪН,КАТО БЪРКАТЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ.МАХНЕТЕ ОТ ОГЪНЯ И ДОБАВЕТЕ НАТОПЕН ЖЕЛАТИН С 2 С.Л.ВОДА.
В ДРУГ СЪД РАЗБИЙТЕ СМЕТАНАТА.ДОБАВЕТЕ МАСКАРПОНЕ И РАЗТОПЕНИТЕ БОНБОНИ.
СИПЕТЕ ПОЛУЧЕНИЯ КРЕМ В/У БИСКВИТИТЕ ВЪВ ФОРМА,И ГО ПОСИПЕТЕ С ОСТАНАЛИТЕ БИСКВИТИ.
ОСТАВЕТЕ ТОРТАТА ЗА 3-4 ЧАСА В ХЛАДИЛНИК.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар