menu
сряда, 21 януари 2015 г.
ПЪЛНЕНИ МИДИЧКИ
ПРОДУКТИ ЗА ТЕСТОТО:
250 ГР.КРЕМА СИРЕНЕ/НАТУРАЛНО/
1 ЯЙЦЕ
ЩИПКА СОЛ
60 ГР.МЕКО МАСЛО
И БРАШНО ЗА МЕКО ТЕСТО
ПРОДУКТИ ЗА ПЛЪНКА:
КОНФИТЮР ОТ ЯГОДИ
НУТЕЛА
ЗА ВАРЕНЕ:
2 Л.ВОДА
ЩИПКА СОЛ
ЗА ОВАЛВАНЕ:
100 ГР.ОРЕХИ
30 ГР.ПУДРА ЗАХАР
30 ГР.МАСЛО
ПРИГОТВЯНЕ:
ЗАМЕСЕТЕ МЕКО ТЕСТО.
ВЕДНАГА ГО РАЗТОЧЕТЕ НА 5 ММ..ВАДЕТЕ КРЪГОВЕ С ЧАША 10-12 СМ.
В СРЕДАТА НА ВСЕКИ КРЪГ СЛОЖЕТЕ ПО 1 Ч.Л.КОНФИТЮР.
СЪЕДИНЕТЕ КРАИЩАТА,КАТО ДОБРЕ ГИ СЛЕПВАТЕ ДА НЕ СЕ РАЗТВОРИ ПРИ ВАРЕНЕ.
СЛОЖЕТЕ 2 Л.ВОДА В СЪД НА КОТЛОНА.
ПУСНЕТЕ ВСИЧКИ МИДИЧКИ ВЪТРЕ И ГИ ВАРЕТЕ 10 МИН.
ВАДЕТЕ ГИ С РЕШЕТЪЧНА ЛЪЖИЦА.
В/У ТЯХ СЛОЖЕТЕ ПАРЧЕНЦА МАСЛО И ГИ ОБЪРКАЙТЕ.
ТОПЕТЕ ВСЯКА МИДИЧКА В СМЕС ОТ ПУДРА ЗАХАР И СМЛЕНИ ОРЕХИ.
В ОРИГИНАЛНАТА РЕЦЕПТА Е ДАДЕНО 120 ГР.БРАШНО ЗА ТЕСТОТО,НО НА МЕН МИ СЕ ПОЛУЧИ ГЪСТА КАША.ДОБАВИХ ОЩЕ МОЖЕ БИ 200 ГР.НА ОКО,НЕ СЪОБРАЗИХ ДА ИЗМЕРЯ.ДОБАВЯЙТЕ БРАШНО ЗА МЕКО ТЕСТО!
https://translate.google.bg/translate?hl=en&sl=de&tl=bg&u=http%3A%2F%2Fwww.gutekueche.at%2Frezepte%2F6533%2Fkirschensticks.html&anno=2&sandbox=1
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1556894531217331/?notif_t=group_comment
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 20/02/2015 - 0 Comments
- 12/11/2018 - 2 Comments
- 04/10/2015 - 3 Comments
Вкусни изглеждат и интересни!
ОтговорИзтриване