menu
!doctype>
понеделник, 2 март 2015 г.
ЛОНДОНСКИ СЛАДКИШ
ПРОДУКТИ ЗА БЛАТА:
6 ЖЪЛТЪКА
8 С.Л.ЗАХАР
200 ГР.БРАШНО
1 ПАКЕТЧЕ БАКПУЛВЕР
150 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО
80 МЛ.ОЛИО
1 С.Л.КАКАО
100 ГР.ОРЕХИ
ОЩЕ:
6 БЕЛТЪКА
8 С.Л.ЗАХАР
300 ГР.МАРМАЛАД /ГЪСТ/
ШЕПА СМЛЕНИ ОРЕХИ
ПРИГОТВЯНЕ:
РАЗДЕЛЕТЕ БЕЛТЪЦИ ОТ ЖЪЛТЪЦИ.
РАЗБИЙТЕ ЖЪЛТЪЦИТЕ С 8 С.Л.ЗАХАР.КЪМ СМЕСТА ДОБАВЕТЕ ПРЯСНО МЛЯКО, ОЛИО.РАЗБЪРКАЙТЕ.ДОБАВЕТЕ И СМЕСЕНОТО БРАШНО С БАКПУЛВЕР И КАКАО.
КЪМ СМЕСТА ДОБАВЕТЕ И СИТНО НАРЯЗАНИ ОРЕХИ.ПОЛУЧЕНАТА СМЕС СИПЕТЕ ВЪВ ФОРМА ЗА ТОРТА /26 СМ./ НАМАЗАНА С ОЛИО.ПЕЧЕТЕ НА 180 ГРАДУСА ДО СУХА КЛЕЧКА.
ИЗВАДЕТЕ БЛАТА ОТ ФУРНАТА И ГОРЕЩ ГО НАМАЖЕТЕ С МАРМАЛАД.
С ШПРИЦ ПРАВЕТЕ РОЗИЧКИ ОТ РАЗБИТИ БЕЛТЪЦИ С 8 С.Л.ЗАХАР /МОЖЕ И БЕЗ ШПРИЦ/.ПОСИПЕТЕ СЪС СМЛЕНИ ОРЕХИ.
НАМАЛЕТЕ ФУРНАТА НА 100 ГРАДУСА И ВЪРНЕТЕ СЛАДКИША ВЪВ ФУРНАТА ЗА ОКОЛО 20 МИН/БЕЛТЪЦИТЕ ДА ХВАНАТ КОРИЧКА/.
ВНИМАТЕЛНО ОТДЕЛЕТЕ БЕЛТЪЦИТЕ ОТ СТЕНИТЕ НА ФОРМАТА И МАХНЕТЕ РИНГА.МОЖЕ ДА ГО ХАПВАТЕ И ЛЕКО ИЗСТИНАЛ.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1572852629621521/?notif_t=group_comment
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Prelest.
ОтговорИзтриванеудоволствие да ти гледам вкусотиите Ваня,а още по страхотно като ги пробвам благодаря ти !!!!
ОтговорИзтриванеуникална си Ваня !!!всичко ти е перфектно и вкусно!!!
ОтговорИзтриване