menu

сряда, 30 септември 2015 г.

Опитайте веднага: чудна напитка гори мазнини.
Това e още една страхотна рецепта, която, освен че е евтина, вкусна и без калории, също така разполага и с 3 ефекта върху здравето: почиства организма от токсини, повишава обмяната на веществата и помага при загубата на тегло.
Основните съставки на тази напитка са ябълка и канела.
Антиоксидантите в канелата стабилизират нивата на кръвната захар и намаляват желанието за въглехидрати. В същото време те не насърчават прекомерната секреция на инсулин, което е важно, ако искате да... отслабнете успешно.
Проучванията показват, че само половин чаена лъжичка канела на ден може да намали количеството на лошия холестерол. Канелата също така помага при лошо храносмилане и улеснява процесите за намаляване на триглицеридите.
Вода с ябълка и канела – 0 калории!
Необходими съставки:
•2 ябълки,
1 пръчка канела (или 1 чаена лъжичка канела на прах),
около 1,5 – 2 л вряла или филтрирана вода.
Начин на приготвяне:
Нарежете ябълките на филийки, добавете една пръчка канела (или 1 чаена лъжичка канела на прах) и ги покрийте с 1,5-2 литра преварена (но не много охладена) или филтрирана вода.
Оставете напитката за 1 – 2 часа.
Пийте през целия ден, когато сте жадни.
За по-силен аромат и по-богат вкус може да настържете ябълките.
Комбинация от ябълка и канела е фантастична за регулиране обмяната на веществата и за ефективно намаляване на теглото чрез премахване на излишни течности, задържани в организма.
Опитайте още утре!
Храните, които предизвикват значително отделяне на инсулин също насърчават отлагане на мазнини в тялото. Според експерти канелата пази секрецията на инсулина под контрол, като това позволява успешната загуба на мазнини.

Рецепти за здраве.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Zu-zu погачице