menu
понеделник, 7 септември 2015 г.
БЪРЗА И ВКУСНА ПИЦА С КОРИ ЗА БАНИЦА
ПРОДУКТИ ЗА 1 ПИЦА-28 СМ.
5 БР.КОРИ ЗА БАНИЦА
ЗА НАМАЗВАНЕ НА КОРИТЕ:
100 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО
5 С.Л.ОЛИО
ОЩЕ:
2 С.Л.ЛЮТЕНИЦА /КЕТЧУП/
50 ГР.КАШКАВАЛ
3-4 БР.ПРЕСНИ ГЪБИ
КОЛБАС
ЦАРЕВИЦА
РИГАН /В МОЯ СЛУЧАЙ ЧУБРИЦА/
И ДР.
ПРИГОТВЯНЕ:
ВКЛЮЧЕТЕ ФУРНАТА НА 200 ГРАДУСА.
СМЕСЕТЕ ПРЯСНО МЛЯКО И ОЛИО.В КРЪГЛА ТАВА 28 СМ.НАМАЗАНА С ОЛИО,РЕДИМ КОРИ ЕДНА СЛЕД ДРУГА /ЛЕКО НАМАЧКАНИ ЗА ДА СЕ СЪБЕРАТ В ТАВАТА/,КАТО ВСЯКА МАЖЕМ СЪС СМЕС ОТ ПРЯСНО МЛЯКО И ОЛИО.
ПОСЛЕДНАТА 5-ТА КОРА СЪЩО МАЖЕТЕ С ТАЗИ СМЕС И 2 С.Л.ЛЮТЕНИЦА.ПОРЪСВАТЕ С ЧУБРИЦА И НАСТЪРГАН КАШКАВАЛ НА ЕДРО.ОТ КАШКАВАЛА СИ ОСТАВЕТЕ МАЛКО ЗА ПОРЪСВАНЕ НАЙ-ОТГОРЕ.НАРЕДЕТЕ И ИЗБРАНИЯ ОТ ВАС КОЛБАС НАРЯЗАН НА ТЪНКО.ДОБАВЕТЕ ГЪБИ И ЦАРЕВИЦА.ОСТАТЪКА ОТ КАШКАВАЛА ПОРЪСЕТЕ В/У ВСИЧКИ ПРОДУКТИ.ПЕЧЕТЕ В ЗАГРЯНАТА ФУРНА ДО ЗЛАТИСТО.
ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
05/04/2016 - 3 Comments
14/05/2018 - 0 Comments
09/10/2016 - 0 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар