menu
!doctype>
неделя, 27 декември 2015 г.
ВАРЕН ОРИЗ С ПИЛЕШКО МЕСО
ПРОДУКТИ ЗА 4 ПОРЦИИ:
2 ГОЛЕМИ ГЛАВИ ЛУК
2 ГОЛЕМИ МОРКОВА
50 МЛ.ОЛИО
4 БР.ПИЛЕШКИ БУТЧЕТА /ИЛИ ПО ВАШ ИЗБОР/
250 ГР.ОРИЗ
1.400 МЛ.ВОДА
СОЛ
ВЕГЕТА
ЧУБРИЦА
МАГДАНОЗ
ЧЕР ПИПЕР
ПРИГОТВЯНЕ:
ЗАПЪРЖЕТЕ НА БАВЕН ОГЪН СИТНО НАРЯЗАН ЛУК И МОРКОВ НА КУБЧЕТА.ДОБАВЕТЕ СОЛ ПРИ ПЪРЖЕНЕТО,ЛУКА СТАВА ПО ВКУСЕН.ДОБАВЕТЕ И ПИЛЕШКИ БУТЧЕТА И ТЯХ ЗАПЪРЖЕТЕ.ПОРЪСЕТЕ ПОДПРАВКИ ПО ВАШ ИЗБОР.НАЛЕЙТЕ 400 МЛ.ВРЯЩА ВОДА ИЛИ ПИЛЕШКИ БУЛЬОН.ОСТАВЕТЕ ДА ВРИ НА БАВЕН КОТЛОН 30 МИН.СЛЕД КОЕТО ДОБАВЕТЕ 250 ГР.ИЗМИТ ОРИЗ.ДОЛЕЙТЕ ОЩЕ 1 Л.ВОДА.ВАРЕТЕ ДО СВАРЯВАНЕ НА ОРИЗА,КАТО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ РАЗБЪРКВАТЕ.В ГОТОВОТО ЯСТИЕ ДОБАВЕТЕ ЕДНА ШЕПА СИТНО НАРЯЗАН МАГДАНОЗ.
ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар