menu

събота, 16 януари 2016 г.

БЪРЗ ДЕСЕРТ С ШОКОЛАД И КАФЕ





























ПРОДУКТИ ЗА ДВЕ ЧАШИ:

350 ГР.ПРЯСНО МЛЯКО
1 ЯЙЦЕ
30 ГР.ЗАХАР
25 ГР.НИШЕСТЕ
100 ГР.БЯЛ ШОКОЛАД

СИЛНО КАФЕ ЕСПРЕСО ИЛИ НЕС КАФЕ

ПРИГОТВЯНЕ:

СЛОЖЕТЕ НА КОТЛОНА 300 МЛ.ОТ ПРЯСНОТО МЛЯКО.В ОСТАНАЛИТЕ 50 МЛ.РАЗБИЙТЕ ЯЙЦЕ,ЗАХАР И НИШЕСТЕ.ЗАВРЯЛОТО МЛЯКО ДРЪПНЕТЕ ОТ КОТЛОНА И СИПЕТЕ СМЕСТА С ЯЙЦЕ.ВЪРНЕТЕ НА КОТЛОНА И ВАРЕТЕ КРЕМА САМО ДО ЛЕКО СГЪСТЯВАНЕ /ОКОЛО 1 МИН./.МАХНЕТЕ КРЕМА ОТ КОТЛОНА И ДОБАВЕТЕ СИТНО НАРЯЗАН БЯЛ ШОКОЛАД.РАЗБЪРКАЙТЕ ДА СЕ РАЗТОПИ.
ГОРЕЩИЯ КРЕМ СЕ СИПВА ВЕДНАГА В ЧАШИ.ДЕСЕРТА ОЩЕ ТОПЪЛ СЕ ПОЛИВА  С 3-4 Ч.Л.КАФЕ.ОСТАВЕТЕ 2 ЧАСА В ХЛАДИЛНИК.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/

АКО ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖИТЕ С МЕН
djordjevic.vanya@gmail.com













МОЖЕ ДА СЕ СЕРВИРА И ТАКА






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Zu-zu погачице