menu

четвъртък, 31 март 2016 г.

Пудинг-топчета




Продукти:

600 мл. прясно мляко
1 пакетче пудинг ягода 40 гр.
100 гр. грис
120 гр. пудра захар
1 пакетче ванилова захар
50 гр. масло

Още:

кокосови стърготини за овалване

Приготвяне:

Сложете 400 мл. от прясното мляко на котлона. В останалото прясно мляко разтворете пудинг, грис и пудра захар. След завиране на млякото добавете пудинговата смес и варете крема до сгъстяване. Махнете от котлона и добавете пудра захар и масло. Разбъркайте и оставете да изстине. От охладената  смес правете малки топчета и всяко овалвайте в кокосови стърготини. В средата може да сложите ядка по ваш вкус.

Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Банички

  • ДЖАФА МЪФИНИ27/10/2015 - 1 Comments
  • Медени сърца 23/05/2020 - 3 Comments
  • Телешка супа с хлебни пръчици17/02/2016 - 2 Comments