menu
четвъртък, 31 март 2016 г.
Пудинг-топчета
Продукти:
600 мл. прясно мляко
1 пакетче пудинг ягода 40 гр.
100 гр. грис
120 гр. пудра захар
1 пакетче ванилова захар
50 гр. масло
Още:
кокосови стърготини за овалване
Приготвяне:
Сложете 400 мл. от прясното мляко на котлона. В останалото прясно мляко разтворете пудинг, грис и пудра захар. След завиране на млякото добавете пудинговата смес и варете крема до сгъстяване. Махнете от котлона и добавете пудра захар и масло. Разбъркайте и оставете да изстине. От охладената смес правете малки топчета и всяко овалвайте в кокосови стърготини. В средата може да сложите ядка по ваш вкус.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 27/10/2015 - 1 Comments
- 23/05/2020 - 3 Comments
- 17/02/2016 - 2 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар