menu

понеделник, 18 април 2016 г.

Бомба с карфиол





Продукти:

1 средна глава карфиол
120 гр. пушен бекон

500 гр. кайма
2 глава лук
1 скилидка чесън
1 яйце
1 земелка или 2 филии хляб
чер пипер
червен пипер

Приготвяне:

Сварете карфиола в подсолена вода до готовност.
Омесете кайма, като за кюфтета от изброените продукти.
Върху един лист хартия за печене подредете бекона във формата на звезда, като ги застъпвате.
В средата на бекона сложете охладения карфиол и го облепете с каймата. След това покривате с бекона, като един по един беконите се вдигат така ,че да покрият каймата. Заедно с хартията се прехвърля в тава и се пече на 175 градуса около 45- 50 мин.

Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/




















извор-http://illeskriszkonyhaja.blogspot.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Zu-zu погачице