menu
понеделник, 18 април 2016 г.
Бомба с карфиол
Продукти:
1 средна глава карфиол
120 гр. пушен бекон
500 гр. кайма
2 глава лук
1 скилидка чесън
1 яйце
1 земелка или 2 филии хляб
чер пипер
червен пипер
Приготвяне:
Сварете карфиола в подсолена вода до готовност.
Омесете кайма, като за кюфтета от изброените продукти.
Върху един лист хартия за печене подредете бекона във формата на звезда, като ги застъпвате.
В средата на бекона сложете охладения карфиол и го облепете с каймата. След това покривате с бекона, като един по един беконите се вдигат така ,че да покрият каймата. Заедно с хартията се прехвърля в тава и се пече на 175 градуса около 45- 50 мин.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
извор-http://illeskriszkonyhaja.blogspot.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
20/07/2017 - 7 Comments
10/12/2014 - 57 Comments
05/04/2016 - 3 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар