menu
!doctype>
неделя, 24 април 2016 г.
Бисквити с пудинг
Продукти:
125 гр. масло на стайна температура
50 гр. захар
2 пакетчета ванилова захар
1 пакетче ванилов пудинг 37 гр.
130 гр. брашно
Приготвяне:
Разбийте меко масло, захар, ванилова захар, пудинг. Добавете брашно. Полученото меко тесто оставете в хладилник 30 мин. Оформете малки топчета и редете в тава с хартия. По желание може да се овалват с шоколадови пръчици или да се правят отпечатъци с вилица. Веднага печете на 180 градуса 5-7 мин. Трябва да останат бели.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
извор Кулинарика
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Здравейте, искам да Ви попитам шоколадовите пръчици не се ли разтопяват при печенето. Предварително благодаря.
ОтговорИзтриванеВ моя случай не се разтопиха. Направих само 4 за проба.
ИзтриванеИзглеждат прекрасно ,Ваня!
ОтговорИзтриванеА ваниловата захар мога ли да я заменя с обикновенна и да добавя ваннилия ?
Да, може и с ванилия.
ИзтриванеИзвинете, но не разбрах - пудинга готов като крем или праховидната смес? Предполагам, че става дума за готов пудинг.
ОтговорИзтриванеСтава дума за пакетче пудинг на прах.
Изтриване