menu

неделя, 24 април 2016 г.

Бисквити с пудинг





Продукти:

125 гр. масло на стайна температура
50 гр. захар
2 пакетчета ванилова захар
1 пакетче ванилов пудинг 37 гр.
130 гр. брашно

Приготвяне:

Разбийте меко масло, захар, ванилова захар, пудинг. Добавете брашно. Полученото меко тесто оставете в хладилник 30 мин. Оформете малки топчета и редете в тава с хартия. По желание може да се овалват с шоколадови пръчици или да се правят отпечатъци с вилица. Веднага печете на 180 градуса 5-7 мин. Трябва да останат бели.

Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/










извор Кулинарика

6 коментара:

  1. Здравейте, искам да Ви попитам шоколадовите пръчици не се ли разтопяват при печенето. Предварително благодаря.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В моя случай не се разтопиха. Направих само 4 за проба.

      Изтриване
  2. Изглеждат прекрасно ,Ваня!
    А ваниловата захар мога ли да я заменя с обикновенна и да добавя ваннилия ?

    ОтговорИзтриване
  3. Извинете, но не разбрах - пудинга готов като крем или праховидната смес? Предполагам, че става дума за готов пудинг.

    ОтговорИзтриване

Zu-zu погачице