menu
!doctype>
понеделник, 27 февруари 2017 г.
Бисквитена торта " Щастливеца "
Продукти:
400 гр. бисквити " Закуска "
750 гр. маскарпоне
400 гр. течен шоколад /бял!/
300 мл. прясно мляко
75 мл. Пина Колада / Бейлис/
За декорация:
какао
орехи
мед
Приготвяне:
Разбийте маскарпоне с течен шоколад.
В съд редете ред бисквити, топени за секунда, в смес от топло прясно мляко с Пина Колада. Намажете с крем и по същият начин, повторете още два реда с бисквити и три с крем. Оставете няколко часа в хладилник. Сервирайте с лъжица за сладолед.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
С какво можре да се замени пинаколадата(бейлиса)?
ОтговорИзтриванеА къде може да се купи бял течен шоколад?
ОтговорИзтриванеhttp://nucrema.bg/bg/nucrema-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8
Изтриване