menu
неделя, 5 февруари 2017 г.
Бързи панцероти с нутела
Продукти:
300 гр. брашно
щипка сол
1 пакетче бакпулвер
2 с.л. захар
3 с.л. олио
1 яйце
125 мл. прясно мляко
1 пакетче ванилова захар
Още:
нутела / мармалад
1 белтък
100 гр. захар + 1 пакетче ванилова захар
Приготвяне:
В пресято брашно добавете щипка сол и бакпулвер.
В прясно мляко добавете, захар , яйце, ванилова захар и олио. Разбъркайте и получената смес сипете в пресятото брашно. Замесете тесто. Веднага разделете тестото на 9 равни части, всяка 60 гр. Оформете топчета. Всяко разточвате на тънка и кръгла кора. В средата сложете 1 ч.л. нудела. Краищата намажете с леко разбит белтък. Прихлупете на две и с върха на пръстите притискайте по края. Веднага пържете в олио на средна температура. Още топли, овалвайте в смесена захар с ванилова захар.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
- 04/08/2019 - 1 Comments
- 27/10/2014 - 3 Comments
- 25/10/2015 - 1 Comments
Страхотна рецепта! Браво! Често правя вашите рецепти и винаги стават много сполучливи.
ОтговорИзтриване