menu
понеделник, 26 февруари 2018 г.
Брауни
Продукти:
200 гр. орехи
180 гр. масло
180 гр. черен шоколад / с над 60 % какао! /
3 яйца
250 кафява захар
1 ванилия / 1 ч.л. течна /
100 гр. брашно + щипка сол
Приготвяне:
Нарежете орехи на ситно и ги запечете в сух тиган. Оставете настрани.
В съд на котлона, разтопете масло и шоколад. Оставете настрани.
Включете фурната на 180 градуса.
Намажете с олио и посипете с брашно, тава 30-23 см.
Разбийте яйца с кафява захар, до побеляване. Добавете ванилия.
Добавете и разтопеното масло с шоколад. Разбъркайте без миксер.Следва брашното, пресято през цедка с щипка сол и накрая запечените орехи. Получената смес, сипете в подготвената тава и печете в загряна фурна, точно 25 мин.! Охладете.
Режете с шпатулка.
Черен шоколад с над 60 % какао и печене-25 мин.!
С благодарност към скъпата ми приятелка, Лидия Георгиева.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
26/12/2017 - 4 Comments
20/07/2017 - 7 Comments
08/12/2019 - 1 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар