menu
събота, 22 септември 2018 г.
Маслен сладкиш с конфитюр
Продукти:
170 гр. меко масло
100 гр. захар
щипка сол
2 яйца
200 гр. брашно
1/2 пакетче бакпулвер
Още:
200 гр. конфитюр / мармалад или сладко по ваш избор /
Приготвяне:
Разбийте меко масло, захар и щипка сол до побеляване. Добавете яйца и брашно смесено с бакпулвер. Получената смес сипете в съд 24 см., на дъното с хартия за печене. Изравнете сместа и на места сложете от конфитюра, като с лъжица притискате от горе, за да може да потъне леко в маслената смес. Печете в загряна фурна на 180 градуса, около 30-40 мин.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
26/09/2015 - 0 Comments
19/02/2016 - 1 Comments
15/12/2019 - 1 Comments
Лесен и ефектен десерт!Невероятна си,мила!
ОтговорИзтриванеПриготвих сладкиша и стана супер. Благодаря за рецептата
ОтговорИзтриване