menu

неделя, 24 март 2019 г.

Топъл шоколад






Продукти:

400 мл. прясно мляко
2 с.л. захар
1 с.л. качествено какао
1 с.л. нишесте  / не пълна /
40 гр. шоколад

Приготвяне:

В съд на котлона сложете прясно мляко, пресято какао, захар, нишесте, ситно нарязан шоколад. Разбъркайте и варете до желаната гъстота. Сипете в чаши. Сервирайте с разбита сметана.

Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/











Vanya_Djordjevich

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Банички

  • Бърза шам-пита12/05/2018 - 4 Comments
  • ПАНИРАНО КИСЕЛО МЛЯКО С МЕД И ОРЕХИ10/11/2015 - 1 Comments
  • БАГЕЛЧЕТА19/11/2014 - 0 Comments