menu
!doctype>
събота, 30 март 2019 г.
CAFÉ CREMOSO
Продукти:
50 гр. нес кафе
200 гр. захар
200 мл. топла вода
Приготвяне:
В купа за разбиване, добавете нес кафе, захар и вода. Разбивайте около 10 мин. или до получаване на гъст, пухкав крем.
Сервиране:
Стоплете прясно мляко или вода. Сипете в чаша, но не до горе. Добавете 2 с.л. от крема или на вкус. Разбъркайте.
Съхранявайте в пластмасова кутия във фризера. Крема няма да замръзне така, че винаги когато ви се пие кафе, просто добавете две супени лъжици от него.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар