menu
неделя, 17 ноември 2019 г.
Бърза бисквитена торта
Продукти:
900 гр. цедено кисело мляко
1 консерва подсладено кондензирано мляко / 396 гр. /
400 гр. бисквити / какаови или обикновени, а може и да ги смесите /
Още:
200 гр. конфитюр
Приготвяне:
В съд смесете цедено кисело мляко, подсладено кондензирано мляко и едро натрошени бисквити. Объркайте и получената смес сипете във форма за торта 22-24 см., на коята стените предварително сте обложили с хартия за печене. Върху бисквитена смес, сипете леко затоплен конфитюр. Оставете тортата да пренощува в хладилник.
Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
01/01/2016 - 19 Comments
25/08/2014 - 2 Comments
14/05/2015 - 0 Comments
Здравей, Ваня!
ОтговорИзтриванеТортата изглежда много вкусна, а и лесна за приготвяне. Бисквитите тип обикновени ли са или чаени? След престояването на тортата остават ли леко хрупкави или омекват? Предварително благодаря за отговора!