menu

неделя, 17 ноември 2019 г.

Бърза бисквитена торта




Продукти:

900 гр. цедено кисело мляко
1 консерва подсладено кондензирано мляко / 396 гр. /
400 гр. бисквити / какаови или обикновени,  а може и да ги смесите /

Още:

200 гр. конфитюр

Приготвяне:

В съд смесете цедено кисело мляко,  подсладено кондензирано мляко и едро натрошени бисквити. Объркайте и получената смес сипете във форма за торта 22-24 см., на коята стените предварително сте обложили с хартия за печене. Върху бисквитена смес, сипете леко затоплен конфитюр. Оставете тортата да пренощува в хладилник.

Заповядайте в кулинарната група.
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/
















Vanya_Djordjevich_signature

1 коментар:

  1. Здравей, Ваня!
    Тортата изглежда много вкусна, а и лесна за приготвяне. Бисквитите тип обикновени ли са или чаени? След престояването на тортата остават ли леко хрупкави или омекват? Предварително благодаря за отговора!

    ОтговорИзтриване

Банички

  • КАРФИОЛ НА ФУРНА15/09/2015 - 0 Comments
  • ПАНИРАНО КИСЕЛО МЛЯКО С МЕД И ОРЕХИ10/11/2015 - 1 Comments
  • Салата с млад лук 02/06/2019 - 0 Comments