menu

вторник, 17 март 2020 г.

Меденки



Продукти:
3 яйца
200 гр захар
100 гр масло 
250 гр мед
2 чл сода бикарбонат / равни  /
670 гр брашно 
1 чл подправка за меденки 

Приготвяне:

В съд добавете яйца, захар, масло на стайна температура, мед и разбийте с миксер само, колкото да се съединят продуктите. Добавете брашно,  сода бикарбонат и подправка за меденки. Замесете тесто и оставете в хладилник за 30 мин.
Правете топчета,  колкото по-малък орех,  редите върху тава с хартия за печене и печете в загряна фурна на 170 градуса 10-12 мин. Трябва само да получат,  лек кафеникав цвят. 

Меденки са много мекички и може веднага да се ядат  

Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"

Mожете да се свържете с мен на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com









Vanya_Djordjevich_signature

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Банички

  • Сладки с меренге09/05/2016 - 0 Comments
  • Сладкиш с извара09/02/2019 - 1 Comments
  • СЛАДКИ ЦВЕТЕНЦА29/01/2015 - 1 Comments