menu
вторник, 17 март 2020 г.
Меденки
Продукти:
3 яйца
200 гр захар
100 гр масло
250 гр мед
2 чл сода бикарбонат / равни /
670 гр брашно
1 чл подправка за меденки
Приготвяне:
В съд добавете яйца, захар, масло на стайна температура, мед и разбийте с миксер само, колкото да се съединят продуктите. Добавете брашно, сода бикарбонат и подправка за меденки. Замесете тесто и оставете в хладилник за 30 мин.
Правете топчета, колкото по-малък орех, редите върху тава с хартия за печене и печете в загряна фурна на 170 градуса 10-12 мин. Трябва само да получат, лек кафеникав цвят.
Меденки са много мекички и може веднага да се ядат
Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"
Mожете да се свържете с мен на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
09/05/2016 - 0 Comments
09/02/2019 - 1 Comments
29/01/2015 - 1 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар