menu
понеделник, 23 март 2020 г.
Хумус
Продукти:
400 гр сварен нахут
1 скилидка чесън
4 с.л прясно изцеден лимонов сок
70 гр таханова паста / сусамова /
60 мл много студена вода
1/2 чл сол или на вкус
Зехтин и малко червен пипер
В блендер или в подходящ съд за пасатора добавете нахут , чесън, таханова паста, лимонов сок, сол и много студена вода. Пасирайте и сипете в подходящ съд за хладилника. След охлаждане, поръсете със зехтин и червен пипер.
Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"
Mожете да се свържете с мен на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
28/08/2014 - 0 Comments
26/08/2016 - 2 Comments
11/09/2024 - 0 Comments
Липсва ви най-важната подправка в хумуса - кимион!
ОтговорИзтриване