menu

понеделник, 20 април 2020 г.

Яйчен " пастет " за мазане




Продукти:

5 бр. твърдо сварени яйца
50 г масло на стайна температура
1 с.л. домашна майонеза 
1 скилидка чесън 
1/4 глава червен лук / зелента част на млад  лук /
Сол и чер пипер на вкус 

Приготвяне:

Намачкайте твърдо сварени яйца с вилица,  колкото може по на ситно. Добавете меко масло,  майонеза, много ситно нарязани скилидка чесън, лук, сол,  чер пипер на вкус. Разбъркайте и оставете 15 мин, в хладилник. 
Серверайте с филийки препечен хляб.

Препоръчвам двойна доза. 

Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"

Mожете да се свържете с мен на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com









Vanya_Djordjevich_signature

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Zu-zu погачице