menu
!doctype>
понеделник, 20 април 2020 г.
Яйчен " пастет " за мазане
Продукти:
5 бр. твърдо сварени яйца
50 г масло на стайна температура
1 с.л. домашна майонеза
1 скилидка чесън
1/4 глава червен лук / зелента част на млад лук /
Сол и чер пипер на вкус
Приготвяне:
Намачкайте твърдо сварени яйца с вилица, колкото може по на ситно. Добавете меко масло, майонеза, много ситно нарязани скилидка чесън, лук, сол, чер пипер на вкус. Разбъркайте и оставете 15 мин, в хладилник.
Серверайте с филийки препечен хляб.
Препоръчвам двойна доза.
Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"
Mожете да се свържете с мен на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар