menu
сряда, 6 май 2020 г.
Тирамису
Продукти:
4 яйца
200 гр захар
80 мл вода
500 гр маскарпоне
300 мл течна сладкарска сметана
Бишкоти
300 мл еспресо + ром....
Какао за поръсване
Приготвяне:
Разбийте сметана и оставете настрани.
В съд на котолна добавете захар и вода. Оставете след завиране, да поври 1 мин и махнете от котлона.
С миксер разбийте яйцата, само колкото да се съединят. Добавете захарния сироп / горещ, дори е добре, докато ври вече до сте разбили яйцата / на тънка струйка и разбивайте до побеляване. Добавете маскарпоне и накрая разбитата сметана.
В съд редите ред бишкоти, като ги топвате леко в охладено кафе. Добавете от крема и така, до изчерпване на продуктите. Поръсете с какао и охладете няколоко часа в хладилник, а най-добре за през ноща.
Напарвени си тирамису с невероятен вкус и то без да се притеснявате от сурови яйца.
Не е оригинално, но е уникално.
Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"
Mожете да се свържете с мен на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
07/10/2021 - 0 Comments
24/04/2016 - 41 Comments
01/11/2020 - 0 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар