menu
четвъртък, 6 май 2021 г.
Караджорждев шницел по сръбски
Продукти :
Свинско месо / каре, бонфиле /
Пушено филе /бекон /
Кашкавал
Каймак / топено сирене /
За панировка :
Брашно
Яйца
Галета
Приготвяне :
Начинът на приготвяне е показан във видеото по долу.
Сервирайте с чеснов сос, сос Тартар и др.
Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"
Mожете да се свържете с мен и на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
18/01/2016 - 0 Comments
27/06/2015 - 5 Comments
10/09/2015 - 4 Comments
Видеото е недостъпно.
ОтговорИзтриване