menu
сряда, 16 февруари 2022 г.
Аперитив хапки
Продукти :
300 г колбас / шунка, шпек, кренвирши и др. /
300 г настърган кашкавал
4 твърдо сварени яйца
Магданоз
Копър
Сол
Чер пипер
Още :
4 яйца
60 г заквасена сметана
60 г брашно
На върха на ножа бакпулвер
Приготвяне :
Нарежете колбас и яйца на малки кубчета. Добавете настърган кашкавал на едрото на рендето, сол на вкус, прясно смлян чер пипер, ситно нарязан магданоз и копър. В друга купа смесете яйца, заквасена сметана, брашно и малко бакпулвер. Разбъркайте с бъркалка и сипете сместа при останалите продукти. Разбъркайте добре и получената смес сипете в тава 20/20 см с хартия за печене. Печете в загрята фурна на 180 градуса, около 25 мин. След охлаждане разреждте на малки кубчета.
Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"
Mожете да се свържете с мен и на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
12/03/2019 - 0 Comments
25/08/2014 - 0 Comments
27/11/2015 - 12 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар