menu

четвъртък, 17 февруари 2022 г.

Мини гофрети





Продукти :

400 г брашно 
1 пакетче бакпулвер 
50 мл олио 
120 г захар 
1 пакетче ванилова захар 
50 мл прясно мляко 
6 яйца 

Приготвяне :

В съд чукнете яйцата, добавете захар и ванилова захар. Разбийте с миксер да се съединят продуктите. Добавете прясно мляко, олио и смесено брашно с бакпулвер. Разбивайте с миксер, до съединяване на продуктите. Получената смес прехвърлете в пош за еднократна употреба, с кръгъл накрайник. Ако нямате, може да използвате и чаена лъжичка. Загреийте гофретника на максимално. Намажете с малко олио. Шпицовате в загрята гофретник по - много малко, в средата на всяко сърчице. Затваряте и печете около 30 секунди или, до готовност. Всеки уред пече различно. По същия начин, докато имате смес. Охладени, може да се слепват с Нутела. Сервирайте с пресни плодове, сметана или поръсени с пудра захар. 

Остават мекички и след охлаждане! 


Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"



Mожете да се свържете с мен и на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com






















Vanya_Djordjevich_signature

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Банички

  • Щрудел с бутер тесто и ябълки04/10/2020 - 4 Comments
  • Курабийки 23/05/2023 - 0 Comments
  • Меденки с глазура18/12/2017 - 3 Comments