menu
четвъртък, 17 февруари 2022 г.
Мини гофрети
Продукти :
400 г брашно
1 пакетче бакпулвер
50 мл олио
120 г захар
1 пакетче ванилова захар
50 мл прясно мляко
6 яйца
Приготвяне :
В съд чукнете яйцата, добавете захар и ванилова захар. Разбийте с миксер да се съединят продуктите. Добавете прясно мляко, олио и смесено брашно с бакпулвер. Разбивайте с миксер, до съединяване на продуктите. Получената смес прехвърлете в пош за еднократна употреба, с кръгъл накрайник. Ако нямате, може да използвате и чаена лъжичка. Загреийте гофретника на максимално. Намажете с малко олио. Шпицовате в загрята гофретник по - много малко, в средата на всяко сърчице. Затваряте и печете около 30 секунди или, до готовност. Всеки уред пече различно. По същия начин, докато имате смес. Охладени, може да се слепват с Нутела. Сервирайте с пресни плодове, сметана или поръсени с пудра захар.
Остават мекички и след охлаждане!
Заповядайте и в кулинарната група "В моята кухня"
Mожете да се свържете с мен и на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
04/10/2020 - 4 Comments
23/05/2023 - 0 Comments
18/12/2017 - 3 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар