menu

вторник, 5 април 2022 г.

Руло с фъстъчен крем и шоколадова коричка



Продукти :

5 яйца 
120 г захар 
2 пакетчета ванилова захар 
140 г брашно 
1 ч.л. бакпулвер 

Продукти за крем :
 
200 г крема сирене / натурално /
150 фъстъчено масло 
50 г мед

Още :

180 г шоколад по избор 
Аерофолио 

Приготвяне :

Включете фурната на 180 градуса. 
Разбийте яйца със захар и ванилова захар, до побеляване. Добавете брашно смесено с бакпулвер и разбъркайте с шпатула. Получената смес сипете в тавата на фурната, с хартия за печене и изравнете. Печете 10 до 12 мин. Извадете и обърнете върху друг лист хартия. Махнете хартията, с която се е пекъл блата и завийте на руло, с новата хартия. Оставете да се охлади. 
През това време, разбийте крема сирене, фъстъчено масло и мед. 
Охладеният блат намажете с крема и отново завийте на руло. Прехвърлете в поднос. 
Измерете и изрежете фолиото по дължината и обиколката на рулото. 
Разтопете шоколад. Сипете го върху фолиото от страната на балончетата. Изравнете равномерно по цялото фолио и прехвърлете върху рулото. Притиснете от всякъде, за да залепне хубаво от всички страни. Оставете 1 час в хладилник, или 30 мин във фризера. Махнете фолиото и сервирайте. 
Режете с нож, който на всеки разрез топите в много гореща вода. 

Заповядайте и в кулинарната гнирупа "В моята кухня"


Mожете да се свържете с мен и на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com






































Vanya_Djordjevich_signature

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Zu-zu погачице