menu
вторник, 5 април 2022 г.
Руло с фъстъчен крем и шоколадова коричка
Продукти :
5 яйца
120 г захар
2 пакетчета ванилова захар
140 г брашно
1 ч.л. бакпулвер
Продукти за крем :
200 г крема сирене / натурално /
150 фъстъчено масло
50 г мед
Още :
180 г шоколад по избор
Аерофолио
Приготвяне :
Включете фурната на 180 градуса.
Разбийте яйца със захар и ванилова захар, до побеляване. Добавете брашно смесено с бакпулвер и разбъркайте с шпатула. Получената смес сипете в тавата на фурната, с хартия за печене и изравнете. Печете 10 до 12 мин. Извадете и обърнете върху друг лист хартия. Махнете хартията, с която се е пекъл блата и завийте на руло, с новата хартия. Оставете да се охлади.
През това време, разбийте крема сирене, фъстъчено масло и мед.
Охладеният блат намажете с крема и отново завийте на руло. Прехвърлете в поднос.
Измерете и изрежете фолиото по дължината и обиколката на рулото.
Разтопете шоколад. Сипете го върху фолиото от страната на балончетата. Изравнете равномерно по цялото фолио и прехвърлете върху рулото. Притиснете от всякъде, за да залепне хубаво от всички страни. Оставете 1 час в хладилник, или 30 мин във фризера. Махнете фолиото и сервирайте.
Режете с нож, който на всеки разрез топите в много гореща вода.
Заповядайте и в кулинарната гнирупа "В моята кухня"
Mожете да се свържете с мен и на ел.адрес djordjevic.vanya@gmail.com
![]() |

Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
02/04/2018 - 3 Comments
20/05/2021 - 2 Comments
14/05/2016 - 2 Comments
Няма коментари:
Публикуване на коментар